روز جهانی دیابت
بیست و سوم آبان (چهاردهم نوامبر) روز جهانی دیابت است. هدف از نامگذاری این روز، افزایش آگاهی عمومی درباره بیماری دیابت، خصوصاً دیابت نوع دو، به عنوان یکی از شایع ترین بیماری های غیرواگیر قابل پیشگیری و قابل درمان است. در سال های 2018 و 2019، تمرکز کشورها به ویژه در روز جهانی دیابت، بر موضوع “دیابت و خانواده” است. بر اساس اعلام فدراسیون جهانی دیابت، بیش از 425 میلیون نفر (5/5 درصد جمعیت جهان) به این بیماری مبتلا هستند و تقریباً نیمی از آن ها از بیماری خود خبر ندارند. فدراسیون جهانی دیابت توصیه می کند که بیماری دیابت به عنوان “نگرانی برای همه خانواده ها” در نظر گرفته شود؛ این توصیه بدین معنی است که اطلاع رسانی، آموزش، روش های تشخیصی و درمانی بیماری دیابت بایستی برای همه مردم فراهم شود، چون بیماری دیابت می تواند هر خانواده ای را درگیر کند. همه افرادی که به هر نحوی در معرض بیماری دیابت قرار دارند (سابقه خانوادگی دیابت، اضافه وزن، فعالیت بدنی کم، سابقه دیابت در بارداری، فشارخون بالا و یا چربی خون بالا)، بایستی با پزشک خود در خصوص بررسی احتمال ابتلا به این بیماری مشورت کنند. تشخیص سریع تر دیابت، امکان موفقیت در درمان آن و پیشگیری از عوارض فراوان این بیماری را بسیار بالا می برد. امروزه با در اختیار بودن درمان های متنوع و نوین برای دیابت، شانس کنترل این بیماری بسیار بیشتر شده و اگر دیابت در فردی به موقع تشخیص داده شده و به خوبی درمان شود، امید به زندگی وی تقریباً معادل شرایطی است که همان فرد دیابت نداشته باشد.
بیست و سوم آبان (چهاردهم نوامبر) روز جهانی دیابت است.
هدف از نامگذاری این روز، افزایش آگاهی عمومی درباره بیماری دیابت، خصوصاً دیابت نوع دو، به عنوان یکی از شایع ترین بیماری های غیرواگیر قابل پیشگیری و قابل درمان است.
در سال های 2018 و 2019، تمرکز کشورها به ویژه در روز جهانی دیابت، بر موضوع “دیابت و خانواده” است.
بر اساس اعلام فدراسیون جهانی دیابت، بیش از 425 میلیون نفر (5/5 درصد جمعیت جهان) به این بیماری مبتلا هستند و تقریباً نیمی از آن ها از بیماری خود خبر ندارند.
فدراسیون جهانی دیابت توصیه می کند که بیماری دیابت به عنوان “نگرانی برای همه خانواده ها” در نظر گرفته شود؛ این توصیه بدین معنی است که اطلاع رسانی، آموزش، روش های تشخیصی و درمانی بیماری دیابت بایستی برای همه مردم فراهم شود، چون بیماری دیابت می تواند هر خانواده ای را درگیر کند.
همه افرادی که به هر نحوی در معرض بیماری دیابت قرار دارند (سابقه خانوادگی دیابت، اضافه وزن، فعالیت بدنی کم، سابقه دیابت در بارداری، فشارخون بالا و یا چربی خون بالا)، بایستی با پزشک خود در خصوص بررسی احتمال ابتلا به این بیماری مشورت کنند.
تشخیص سریع تر دیابت، امکان موفقیت در درمان آن و پیشگیری از عوارض فراوان این بیماری را بسیار بالا می برد.
امروزه با در اختیار بودن درمان های متنوع و نوین برای دیابت، شانس کنترل این بیماری بسیار بیشتر شده و اگر دیابت در فردی به موقع تشخیص داده شده و به خوبی درمان شود، امید به زندگی وی تقریباً معادل شرایطی است که همان فرد دیابت نداشته باشد.